AnJazz nyhetskanaler

AnJazz-app for Android og iPhone

 

AnJazz-app for Android eller iPhone mobiltelefoner kan lastes ned fra hhv:
 
 
Med en AnJazz-app på din smarttelefon kan du følge med på nyheter og andre oppdateringer på en måte som er mer tilpasset mobil enn å surfe til www.anjazz.no.
 

FaceBook, Twitter og RSS

Nyheter på anjazz.no er også tilgjengelig som en RSS feed, dvs en kanal som kan dytte nyheter til deg istedet for at du går til anjazz.no og sjekker om det er noe nytt.

Denne nyhetskanalen blir også automatisk videreformidlet til AnJazz gruppen på Facebook og AnJazz sin Twitter kanal, anjazztweets via tjenesten Twitterfeed.

Du har dermed et vell av muligheter for å holde deg oppdatert på AnJazz nyheter!

 

I fall det skulle bli litt vanskelig å velge, her er en liten anbefaling:

  • anjazz.no vil alltid være først ute med AnJazz nyheter. Følger du med her er du sikker på å holde deg oppdatert.
  • Dersom du har en Facebook profil, kan du melde deg på AnJazz gruppen der. Du vil få alle nyheter fra anjazz.no der og i tillegg kan vi jo pludre litt med dere der også, siden dette er en toveis kanal.
  • Foretrekker du Twitter så følg med på anjazztweets. Der vil du få alle nyheter fra anjazz.no og det kan hende vi kvitrer litt ekstra der også, men neppe så mye.
  • Dersom du hverken er på Facebook eller Twitter kan du fortsatt få nyheter "pushet" til deg ved å melde deg på RSS kanalen vår direkte. Alle nettleserere støtter RSS feeds og det finnes egne programmer (klienter) som for eksempel SharpReader. Her vil du kun få anjazz.no nyheter og ikke noe annet.