Emilie Nicolas til AnJazz

Emilie Nicolas. Foto: Pernille Sandberg

 

Emilie Nicolas´første opptreden utenfor Oslo på 4 år!


AnJazz kan endelig lansere den fantastiske nyheten om Emilie Nicolas sin konsert i Hamar Teater onsdag 8.mai! 


Emilie Nicolas er tilbake med full musikalsk kraft. I juni 2018 slapp hun andrealbumet, «Tranquille Emile» til strålende mottagelse – nå tar hun med seg det nye materialet til et utvalg norske konsertscener. Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

 

 

Foto: Pernille Sandberg


Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen «Pstereo» i 2013 og albumdebuten «Like I'm a Warrior» året etter. Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og hun hentet hjem to Spellemannpriser som Årets nykommer og Årets popsolist.

 

Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp. Siden ble det stille fra Emilie, som måtte ta segen liten pause som følge av sykdom. Nå er hun endelig tilbake for fullt.

 

Opplev denne konserten i Hamar Teater - Teatersalen. En opplevelse du sent vil glemme.

 

BILLETTER HER