Velkommen til den 13. AnJazz-festivalen!

Kjære publikum.
 
En festival som, fra starten i 2005 var ment å være en liten intim festival, har utviklet seg til å bli stor - med store nasjonale og internasjonale navn.
 
I tillegg til konserter for de voksne har vi egen JAZZBALLONG for de minste, og nytt av året er HEMATT der vi har invitert lokale artister til egen scene.
 
Vi trives i sentrum, og Hamar Teater er tradisjonen tro vår base. Du vil finne de fleste konserter her. Hamar Domkirke er en arena vi liker veldig godt og i år blir det konserter her tre dager på rad.
Det hele avsluttes i Hamar Kulturhus søndag 14. mai med gigabandet Level 42 som for første gang gjester Hamar.
 
Ingen AnJazz uten PARADE og gratiskonsert! Under AnJazz sin SUPERLØRDAG møtes vi på Østre Torg og sammen med Fermate-bandet går vi til Stortorget der de lokale bluesheltene i Greasy Gravy holder utekonsert.
 
Vi er opptatt av MANGFOLD og i år kan vi nevne en egen konsert i Hamar Fengsel. Våre lokale sangere i Nordic Blue holder konsert for de innsatte i fengselet.
 
Som festivalsjef er det umulig å anbefale noen utvalgte konserter. Jeg håper imidlertid at du finner en eller flere konserter som gir deg en god musikkopplevelse!
Det er verdt å nevne at Teatersalen har nye seter (veldig komfortable) og Hamar Teater har nytt ventilasjonsanlegg! 
 
I år er det også mulig å bli AnJazz-venn. Du betaler 500 kroner og vil dermed sikre deg en høstkonsert og nyhetsmail fra oss samtidig som du støtter festivalen. 
BLI ANJAZZ-VENN!
 
Hilsen
Anja Katrine Tomter
Festivalsjef