AnJazz fredagsprogram

 

I tillegg til billetter til hver enkelt konsert, vil det også bli mulig å kjøpe kveldspass til denne fredagskvelden. Begrenset antall. KJØPES HER.

 

Det er duket for en fantastisk fredag på AnJazz med unike musikkopplevelser! Se bare her:

 

JACOB YOUNG

Forever young

 

Jacob Young & Co

 

Den norsk-amerikanske gitaristen Jacob Young har samlet et inspirert lag av toppmusikere fra sin generasjon.

 

Young og saksofonist Trygve Seim har vært venner siden skoledagene, og har spilt sammen i mange sammenhenger gjennom årene. Med seg på denne konserten har de i tillegg polske Marcin Wasilewski Trio, en gruppe som på tross av sin unge alder allerede har spilt sammen i 20 år. 

 

Marcin Wasilewski Trio spilte under AnJazz i 2012 – til stor begeistring fra en fullsatt sal i Hamar Teater!

 

Albumet «Forever Young»er et album breddfult av melodisk oppfinnsom, harmonisk sofistikert jazz, komponert av Young, og som har høstet begeistring. 

 

Teatersalen, Hamar Teater kl. 19.00.

 

BILLETTER HER

 

Foto: Summer Krinsky, ECM Records

 

 

 

 

 

COME SHINE

med gjester: Jan Erik Vold og Knut Reiersrud

 

Come Shine

 

Come Shine bestående av Erlend Skomsvoll (piano og arr), Live Maria Roggen (sang),  Sondre Meisfjord (bass) og Håkon Mjåset Johansen (trommer) har med seg Jan Erik Vold (dikt og stemme) og Knut Reiersrud (gitar) til AnJazz, noe som forsterker den mørkere og mer groovy slagsiden Come Shine har utviklet etter comebacket i 2014 og den jazzpoetiske arven som ligger i Come Shines fokus på tekster og fortellinger.

Jan Erik Vold

 

I mars 2014 ble bandets fjerde album «Red and Gold» sluppet. Albumet har mottatt strålende kritikker fra et samlet anmelderkorps.

 

De går på scenen i Teatersalen i Hamar Teater kl. 20.30.

 

BILLETTER HER

 

Foto Jan Erik Vold: Ulla Montan.

 

 

 

EBERSON FUNK ENSEMBLE

med Kim Erik Pedersen fra Hamar på saksofon

 

Eberson Funk Ensemble

Med rykende fersk plate, “Do the Dance”, i kofferten kommer et heltent band og setter fyr på oss!
 
Jon Eberson har en lang merittliste som komponist og gitarist siden 1970-tallet, og med dette albumet er han tilbake til det han opprinnelig ble kjent for; fengende jazzrock med trøkk! I Funk Ensemble møter veteraner nykommere, jazzharmonier treffer rock’n roll og går opp i en energisk forening som bare kan være Eberson Funk Ensemble.
Med stor spennvidde formidler de Jon Ebersons musikk med dynamisk kraft og samkjørte rytmer. I tillegg til et glimrende band, gjester også Paolo Vinaccia denne kvelden, så virkelig fint vil det bli.
 
Jon Eberson - gitar, Kim Erik Pedersen - saksofoner, Marte Maaland Eberson - keyboard, Sigurd Hole - bass, Pål Thowsen - trommer, Paolo Vinaccia - perkusjon.
 
Festsalen, Hamar Teater kl. 22.30. 
 
 
Foto: Tore Flatjord.