Warning
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /customers/6/2/c/anjazz.no/httpd.www/images/anjazz/2010/artister/OddRAntonsen/konsert
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/anjazz/2010/artister/OddRAntonsen/konsert

Odd R. Antonsen Storband


odd r antonsen - alle i salen stor

Odd R. Antonsen Storband (ORASB) har sitt utspring fra distriktet rundt Hamar og er et av de mest brukte innlandsorkestrene. Storbandet er et av de få i Norge som klarer å holde kontinuerlig drift. ORASB øver jevnlig og har mange oppdrag på kongresser, bryllup og fødselsdager i tillegg til konserter som arrangeres.

Odd R. Antonsen har ledet orkestre og korps i alle sjangere i en mannsalder og mange av dagens profesjonelle musikere i Norge har vært under hans veiledning.

Storbandet spiller tradisjonell storbandmusikk i både ny og gammel innpakning.

Med seg i år har de Frode Thingnæs, trombonist, jazzmusiker, komponist, arrangør og orkesterleder, kjent fra en rekke innspillinger og internasjonale samarbeid.

Se også:

Hjemmeside: http://www.orasb.no/5.html

BIlder fra konserten:

{gallery}anjazz/2010/artister/OddRAntonsen/konsert:210:180:0:2{/gallery}