Jazzballong: Plopp og Prima Vista Social Club

 

Vi takker Sparebankstiftelsen Hedmark for støtten i forbindelse med årets Jazzballong som er et tilbud til både våre yngste og eldste!

 

 

 

 

 

Plopp

Foto: Henden Aamot

 Plopp er Norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. Plopp er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.


Plopps to første CD-er Skumle tøfler og Bursdag ble spilt inn og utgitt i hhv 2012 og 2014. Bandet har vært svært aktive med drøyt 950 konserter i kulturhus, på festivaler, i barnehager og skoler.

 

All tekst og musikk er egenkomponert, og låtene handler om hendelser, gjenstander og situasjoner barn lett kan identifisere seg med. Plopps musikere har lang erfaring i arbeidet med barn og musikk, både som pedagoger og som profesjonelle utøvere.

 

Fotograf: Morten Henden Aamot.

 

Gitarist Henning Waaler Kemp har bred erfaring i arbeidet med musikk og barn, både i kultur og grunnskole, på klubb og rockescener. Spiller fast med bandet Discosting og frilanser som gitarist. Jobber som gitar- og bandlærer i Asker kulturskole, og ved Norges musikkhøgskole i Oslo hvor han underviser og utdanner kommende gitar- og bandlærere.

 

Trommeslager Knut Lothe har reist land og strand og spilt mer enn 3000 skole- og barnehagekonserter for Rikskonsertene. Fra 1997 har han vært ansatt på Norges musikkhøgskole med pedagogisk ansvar for kommende tromme- og bandpedagoger.

 

Bassist Rino Johannessen er en av landets desidert mest benyttede bassister. Det startet for alvor med hardrockgruppa Dream Police i 1990. Andre artister: Nick Kershaw, Donna Summer, Jason Derulo, Nico & Vince, Steven Tyler, Nuno Bettencourt, Queen Latifah, Kylie Minogue, Jennifer Hudson, Miatta Fahnbulleh, Colbie Caillat, Madcon, Westlife, Lisa Nilsson, Orup, Sissel Kyrkjebø, Hanne Boel, Sanne Salomonsen, Chic feat. Nile Rodgers, Tomas Ledin, Mary Black, Morten Harket, Randy Crawford, Natasha Bedingfield, Seal, Jørn Hoel, Henning Kvitnes, Odd Renè Andersen, Adam Douglas, Dollie De Luxe, Øystein Sunde, Nora Noor, Ingrid Olava, Arve Tellefsen, Ole Edvard Antonsen, Jan Eggum, Sigvart Dagsland, Elisabeth Andreassen, Hanne Krogh, Anne Grete Preus, Ida Marie, Dagny, Aurora. I tillegg har han spilt på mange TV-produksjoner.

Fotograf: Morten Henden Aamot.

 

Påmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Gratis arrangement.

 

Sted: Festsalen
Tidspunkt: 08.05.2019 KL. 10.30

 

 

Prima Vista Social Club

Foto: Lars Opstad

 

AnJazz bidrar med livsgledekonsert under årets «Jazzballong»!

Barn i barnehagealder, elever på 1.trinn, eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne får en felles musikkopplevelse.

 

Prima Vista Social Club er kjent for sine gode musikere og sin humoristiske og livsglade stil fra scenen. AnJazz hadde den store ære å ha dem på programmet for barnehagene i 2017 med konfetti og moro, der bl.a. "elefantsangen" og "rompedisco" ble en suksess! Vi er veldig glad for å ha dem tilbake.

De eldre vil kjenne igjen mange låter fra sin ungdom og barn vil danse og le sammen med de eldre.

Det blir et samspill mellom ulike generasjoner og aktører.

 

Foto: Lars Opstad

 

Prima Vista Social Club har på få år blitt en "snakkis" blant arrangører og musikere og har gjort seg bemerket som et heidundrende partyband! Gruppen har spilt for fulle hus under Oslo Jazzfestival, Dølajazz og andre festivaler, og holder sine allerede sagnomsuste 17. mai- og julekonserter med diverse gjester på Herr Nilsen i Oslo hvert år. I 2017 underholdt bandet på Slottet, på Kongeparets store 80-årsdag.


Bandet består av Oslos kanskje sprekeste blåserrekke, pluss et drevent komp, frontet av entertainer Svein Erik Martinsen (gitar/vokal). Prima Vista Social Club spiller publikumsvennlig swing, blues, salsa og jump 'n jive, inspirert av den hardtsvingende musikken på 1940- og 50-tallet, med bl.a. Louis Prima, Louie Jordan, Ray Charles og Brian Setzer som forbilder. Elegant antrukket, men med energi, show, priser, konfetti og fanfarer. Bandet passer best på jazzklubb, bluesklubb, festival eller på events.

 

Vi ønsker barnehagene, skolene (1.trinn), pensjonister, eldre på institusjoner, omsorgsboliger, pårørende og andre hjertelig velkommen!

 

Påmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Gratis arrangement.

 

Sted: Festsalen
Tidspunkt: 09.05.2019 KL. 10.30 og 13.00